Huurwoningen

Huurwoning / rental Rutten-Noordoostpolder

press to zoom

press to zoom

press to zoom

press to zoom
1/7

beschikbaar / available: 01-03-2016

maandhuur / monthly rent: EUR 490 excl

borg / deposit: 2 maandhuur

 

tel: 06834455769

e-mail: petroanneke@hotmail.com

Rutten-Groene kwadrant

Een leuke recreatiewoning te huur in de Noordoostpolder, Rutten.

 

Deze fijne recreatiewoning bevindt zich op een rustig, net recreatiepark, Het Groene Kwadrant.  Het Groene Kwadrant wordt omringd door water en bossen, heerlijk om tot rust te komen!

 

Rutten is een klein maar gezellig dorp op slechts minuten afstand van het sfeervolle Lemmer. Lemmer biedt vele winkel en horeca gelegenheden. Lemmer voorziet men van meerdere leuke activiteiten van het voor tot najaar!

 

Rutten is gemakkelijk te bereiken via de A6 (vanaf Groningen, zowel Almere).

 

De recreatiewoning is zeer licht dmv. vele ramen en openslaande deuren, voorzien van dubbelglas. De woonoppervlakte is circa 60 m2 en de woning is volledig geïsoleerd. Er ligt een nieuwe laminaatvloer. De keuken is zeer netjes en is voorzien van het benodigde apparatuur. Er zijn twee slaapkamers en een nette badkamer.  Er is een ruime tuin aanwezig gelegen aan water, heerlijk voor de aankomende zomer!

 

De huurprijs voor deze woning is € 490,- per maand, exclusief gebruik van gas water en elektra, de kosten van het park, gebruik van telefoon en onbeperkt internet!

Woning is voorzien van zonnepanelen.

 

Deze fijne recreatiewoning is per 1maart beschikbaar voor een onbepaalde tijd! De opzegtermijn is 2 maanden, zo is ook de borg 2 maanden (980 euro).

 

Indien u een afspraak wilt maken voor een bezichtiging dan horen wij dat graag van u.